Qui som

Subtítol sit amet consectetur adipiscing elit.

Títol
Adif Alta Velocidad, com a empresa de servei públic, treballa al servei del conjunt de la societat. Per això, ens guia una estratègia que persegueix que els nostres resultats i impactes contribuïsquen, en la major mesura possible, a millorar la vida de les persones. Aquest és el nostre propòsit i el nostre compromís fonamental: treballar cada dia, com a gestors i administradors de la xarxa ferroviària, per a contribuir a millorar la vida de la gent.

La nostra estratègia d'empresa es basa en la responsabilitat que tenim a l'hora de donar resposta als reptes interns i externs d'una manera eficaç, tenint molt present que hem de fer-ho equilibrant en tot moment els aspectes econòmics, socials i mediambientals, per a contribuir així a un model de desenvolupament i progrés que siga realment sostenible.

Propòsit, ambició i principis

Adif AV té encarregada la construcció i gestió de les infraestructures ferroviàries i d'alta velocitat que formen part de la Xarxa Ferroviària d'Interés General de l'Estat. Tenint en compte que aquesta és la nostra activitat principal, i assumint el marc legal que ens és d'aplicació i les polítiques públiques desenvolupades pel Ministeri de Foment, hem definit la nostra visió, missió i valors:
Visió
Ser un referent com a organització focalitzada en la gestió d'infraestructures resilients, sostenibles, segures i intel·ligents que contribuïsquen al nou model de transició ecològica.
Missió
Operar, gestionar i construir una xarxa ferroviària intel·ligent adaptada al nou ecosistema tecnològic, competitiu i sostenible, de manera que es contribuïsca als ODS.
Ambició

Oferir infraestructures resilients per a tota la societat

​​​​​​​
Propòsit

Operar una xarxa ferroviària compromesa amb els ODS

​​​​​​​
Principis
 1. Inclusió i justícia

 2. Prosperitat de les persones

 3. Excel·lència en el servei

 4. Igualtat i transparència

 5. Responsabilitat amb els recursos

 6. Innovació i intraemprenedoria

 7. Capacitat de transformació

Què fem?
administració INFRAESTRUCTURES FERROVIÀRIES
GESTIÓ DE CIRCULACIÓ FERROVIÀRIA
ADJUDICACIÓ OPERADORS FERROVIARIS
cànons per ús
de les infraestructures

Coneix-nos

Imagen del representante
Presidenta de l'EPEEnginyera de Camins, Canals i Ports i Màster en Direcció Estratègica Internacional, per la Universitat Politècnica de Madrid, a més de llicenciada en Dret per la UNED

null Sr. D. Casimiro Iglesias Pérez

Órganos de gobierno

Sr. D. Casimiro Iglesias Pérez

Director General de Planificación y Evaluación de la Red Ferroviaria
Titulaciones

Ingeniero de Caminos, Canales y Puertos por la Universidad Politécnica de Madrid

Trayectoria profesional
 • Pertenece al Cuerpo de Ingenieros de Caminos, Canales y Puertos del Estado.
 • Desde marzo de 2020 es director general de Planificación y Evaluación de la Red Ferroviaria del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana.
 • Anteriormente, había desempeñado diversos puestos en el Ministerio de Fomento, entre ellos, director técnico de la Dirección General de Actuaciones Concertadas en las Ciudades, director técnico de la Subdirección General de Planeamiento de Infraestructuras, jefe del Gabinete Técnico del Secretario General de Infraestructuras, director general de Planificación y Coordinación Territorial y vocal asesor de la Dirección General de Planificación.
 • Entre marzo de 2009 y marzo de 2020 ocupó diversos puestos en Ineco, entre ellos, director de Consultoría, director de Negocio Intermodal, director de Negocio Intermodal Nacional y Negocio Europa, director de Negocio Aeronáutico e Intermodal y Director General de Negocio Nacional
Segons disposa l'article 21 del Reial Decret 1044/2013, de 27 de desembre, pel qual s'aprova l'Estatut de l'Entitat Pública Empresarial ADIF Alta Velocitat, els membres del Consell d'Administració que assistisquen a les seues sessions no percebran cap remuneració ni compensació econòmica.
Estructura organitzativa