Contractació

Actualitat

imagen con marco
URL
Base de Precios de Adif
Publicación de la nueva edición de la Base de Precios de Adif 2024
Desde el 19 de febrero de 2024 Adif pone a disposición de los grupos de interés el archivo con la base de precios del año en curso, con el fin de garantizar los principios de transparencia, accesibilidad universal e igualdad de trato.
imagen con marco
URL
Nuevo Portal de Instalaciones de Servicio PISERVI
Administrador de infraestructuras ferroviarias.
Para operadores y empresas de transporte y que facilita la planificación de los servicios ferroviarios.
Rápido acceso a información sobre terminales de mercancías, estaciones de viajeros, mantenimiento, cargaderos privados, puertos, etc​​​​​​​​​​​​

Información sobre contaminación acústica

Guía para la aplicación del método CNOSSOS-EU en Adif y Adif AV
El objetivo de esta guía es ofrecer la información necesaria para el empleo del método CNOSSOS-EU en el cálculo del ruido ferroviario en las infraestructuras de ADIF y ADIF AV.

Entre los objetivos estratégicos de Adif y Adif AV se encuentra la contribución a un transporte respetuoso con el medio ambiente y responsable en el uso de recursos.

​​​​​​​Accede a la guía y a todo el contenido sobre contaminación acústica.

Productes i serveis

Mercaderies
Facturació electrònica
Normativa tècnica
Informació pública

Informació d'interés

Xarxa Ferroviària

El trànsit ferroviari circula coordinadament per una xarxa immensa en la qual cada dia es produeixen centenars d'encreuaments de trens, eixides i arribades. Espanya se situa a l'avantguarda, tant pel nombre de línies i quilòmetres en servei i en construcció com pel paper que hi exerceixen les noves tecnologies.

Operadors
La liberalització del sector ferroviari ha comportat l'accés de diferents operadors a la Xarxa Ferroviària d'Interés General. El primer pas ha sigut la seua disposició per al tràfic de mercaderies per a, posteriorment, ampliar-se a viatgers.

Adif Internacional en xifres

Els ferrocarrils han demostrat que són el mitjà de transport més segur, fiable i sostenible en termes mediambientals i, per tant, són la millor resposta a aquesta necessitat de mobilitat. Desenes de països al món, conscients d'aquesta realitat, estan impulsant en l'actualitat plans ambiciosos de desenvolupament dels seus sistemes ferroviaris.
Mapa mundial para las localizaciones

Obrir informació Japó Consultoria de tecnologies de canvi d'ample.

Obrir informació Aràbia Saudita / LAV Haramain Participació en el consorci per a la construcció de la segona fase de la línia d'alta velocitat Meca-Medina (450km) i operació durant 12 anys.

Obrir informació Rússia Consultoria de direcció a directius i especialistes en disseny i construcció de LAV, gestió d'estacions, seguretat, etc.

Obrir informació Israel Transferència de coneixements i programes de formació.

Obrir informació Turquia Assessorament per a la posada en servei de les línies d'alta velocitat, seguretat en la circulació, gestió del trànsit, etc.

Obrir informació Egipte Estudi de viabilitat del corredor d'alta velocitat Caire - Luxor, projecte Twinning (UE) en matèria de seguretat en la circulació.

Obrir informació Ucraïna Adjudicació d'un projecte Twinning (UE) per a assistència tècnica en matèria de seguretat en la circulació.

Obrir informació Bòsnia i Hercegovina Col·laboració institucional per al desenvolupament del marc normatiu.

Obrir informació Polònia Formació en senyalització, circulació i manteniment.

Obrir informació Suècia Consultoria en disseny i desenvolupament de xarxes AV.

Obrir informació Croàcia Consultoria en col·laboracions publicoprivades i finançament d'actuacions. Formació en sistemes de control de trànsit i passos a nivell.

Obrir informació Tunísia Seminaris a experts en matèria de manteniment.

Obrir informació Dinamarca Assistència a Bandenmark per a la implantació d'ERTMS N2.

Obrir informació Marroc Implantació del sistema DaVinci (gestió de trànsit). Formació en projectes d'AV, ERTMS i operació. Acord en matèria d'estacions.

Obrir informació Veneçuela Seminaris de gestió del trànsit, estacions i management.

Obrir informació Colòmbia Assistència tècnica en operacions i construcció per a la posada en servei i explotació de la línia de mercaderies La Loma - Puerto Santa Marta (230 km).

Obrir informació Perú Millora del sistema d'operacions de l'empresa Ferrocarril Transandino SA (FETRANSA). Formació a PeruRail en senyalització, circulació o manteniment.

Obrir informació Xile Contracte per a provisió de serveis de regulació i gestió del trànsit.

Obrir informació Mèxic Assistència tècnica en el tren suburbà de la vall de Mèxic. Suport a la circulació de trens, normativa de gestió del lloc de control i formació del personal.

Obrir informació Argentina Argentina: Formació en disseny, construcció, manteniment i seguretat de línies ferroviàries.

Obrir informació Estats Units Cooperació amb NEC Partner Forum per al desenvolupament del corredor nord-est d'alta velocitat. Col·laboració amb la CHSRA (autoritat per al Desenvolupament de l'Alta Velocitat a Califòrnia).

40.000 M €

Inversió destinada al ferrocarril

2.000 km

ERTMS

3.300 km

Línies d'alta velocitat en servei

4a

millor xarxa del món rànquing del Fòrum Econòmic Mundial

40.000 M €

Inversió destinada al ferrocarril

2.000 km

ERTMS

3.300 km

Línies d'alta velocitat en servei

4a

millor xarxa del món rànquing del Fòrum Econòmic Mundial

Oferta d'espais i immobles

Adif ofereix en règim d'arrendament i venda els immobles que es mostren a continuació.

Per a més informació s'han de posar en contacte a través de les dades que es faciliten en cada immoble.