Projectes

Adif internacional representa a l'entitat davant de fòrums i d'organismes internacionals

Adif s'ha posicionat com un dels experts més grans en el desenvolupament i l'operació de xarxes ferroviàries del món, la qual cosa li ha permés consolidar-se com a proveïdor  de serveis i assessorar en el desenvolupament de projectes.

Així mateix, Adif ha intensificat la seua cooperació amb empreses privades, per a la millora i l'harmonització del nostre procés d'accés a mercats exteriors i també ha estretit les seues relacions amb les principals associacions empresarials del sector.
Cartera de serveis
Resolem les necessitats de mobilitat ferroviària dels nostres clients mitjançant una cartera de serveis a mesura, amb el suport de la indústria ferroviària espanyola.

• Serveis integrals en tota la cadena de valor del ferrocarril.
• Orientació al client.
• Solucions a mida.
• Preus competitius.
• Perspectiva global.
 

Formació
L'àmplia experiència d'Adif ens permet oferir paquets integrals de formació tècnica en àrees com la seguretat, la gestió del tràfic, la tecnologia o les tècniques operatives i de gestió.
​​​​​​​
  • Seminaris i cursos adaptats a les necessitats del client, en les nostres instal·lacions o en les del client.
  • Seguiment i avaluació de programes de formació.
Assistència operativa i capacity building
Adif ofereix assistència de la màxima qualitat des dels primers passos del disseny de la xarxa ferroviària.
  • Desenvolupament institucional: Adif és expert en el disseny i posada en marxa del marc institucional que permet la implantació d'un sistema ferroviari sostenible i eficient.
  • Assistència tècnica global: definició i desplegament dels processos, procediments de gestió i tràfic, documents tècnics i protocols, sistemes de seguretat i de gestió de qualitat, etc.
  • Transferència de tecnologia: Adif té una cartera de productes tecnològics d'última generació que ens permet proporcionar suport i solucions per a cada repte tècnic.
 
  • Solucions financeres: Adif pot proporcionar la millor solució de finançament de cada projecte. Àmplia experiència en col·laboració pública i privada.
  • Interim Management: integració plena dels nostres professionals en la seua organització per a l'engegada de les mesures requerides.
Assistència tècnica constructiva
Adif ha desenvolupat, tant a Espanya com a l'estranger, infraestructures ferroviàries de primer nivell, utilitzant tecnologies d'última generació.
Gràcies a la nostra experiència, Adif s'ha convertit en el millor soci per a aquells països i empreses ferroviàries interessades a millorar el seu negoci, la qualitat i el rendiment de la xarxa del seu país.
L'oferta d'Adif se centra principalment en la transferència de coneixement als seus clients, des de la planificació, el disseny i la construcció de la infraestructura fins a la fase d'operació i gestió.

Presència d'Adif i Adif Alta Velocitat al món

Mapa mundial para las localizaciones

Obrir informació Índia Estudi de viabilitat del corredor d'alta velocitat Mumbai-Kolkata

Obrir informació Japó Consultoria de tecnologies de canvi d'ample.

Obrir informació Aràbia Saudita / LAV Haramain Participació en el consorci per a la construcció de la segona fase de la línia d'alta velocitat Meca-Medina (450 km) i operació durant 12 anys.

Obrir informació Israel Transferència de coneixements i programes de formació.

Obrir informació Turquia Assessorament per a la posada en servei de les línies d'alta velocitat, seguretat en la circulació, gestió del trànsit, etc.

Obrir informació Egipte Estudi de viabilitat del Corredor d'Alta Velocitat el Caire-Luxor, Projecte Twinning (UE) en matèria de seguretat en la circulació.

Obrir informació Ucraïna Adjudicació d'un Projecte Twinning (UE) per a assistència tècnica en matèria de seguretat en la circulació.

Obrir informació Bòsnia i Hercegovina Col·laboració institucional per al desenvolupament del marc normatiu.

Obrir informació Polònia Formació en senyalització, circulació i manteniment.

Obrir informació Suècia Consultoria en disseny i desenvolupament de xarxes AV.

Obrir informació Croàcia Consultoria en col·laboracions publicoprivades i finançament d'actuacions. Formació en sistemes de control de trànsit i passos a nivell.

Obrir informació Tunísia Seminaris a experts en matèria de manteniment.

Obrir informació Dinamarca Assistència a Bandenmark per a la implantació d'ERTMS N2.

Obrir informació Marroc Implantació del sistema Da Vinci (gestió de trànsit). Formació en projectes d'AV, ERTMS i operació. Acord en matèria d'estacions.

Obrir informació Veneçuela Seminaris de gestió del trànsit, estacions i "management".

Obrir informació Colòmbia Assistència tècnica en operacions i construcció per a la posada en servei i explotació de la línia de mercaderies La Loma-Puerto Santa Marta (230 km).

Obrir informació Perú Millora del sistema d'operacions de l'empresa Ferrocarril Transandino SA (FETRANSA). Formació a PeruRail en senyalització, circulació o manteniment.

Obrir informació Xile Contracte per a la provisió de serveis de regulació i gestió del trànsit.

Obrir informació Mèxic Assistència tècnica en el tren suburbà de la vall de Mèxic. Suport a la circulació de trens, normativa de gestió del lloc de control i formació del personal.

Obrir informació Estats Units Texas Alta Velocitat. Col·laboració amb RENFE-Operadora per al desenvolupament del Projecte Houston-Dallas AV (Texas USA), 385 km de longitud. Cooperació amb NEC Partner Forum, per al desenvolupament del Corredor Nord-est d'alta velocitat. Col·laboració amb la CHSRA (Autoritat per al Desenvolupament de l'Alta Velocitat a Califòrnia).

Obrir informació Argentina Argentina: Formació en disseny, construcció, manteniment i seguretat de línies ferroviàries.