Consulta el meu viatge

Actualitat

imagen con marco
URL
Barcelona-Sants
Referent de la mobilitat del futur

Una estació sostenible, integrada en el nou model urbà i orientada a la ciutadania. Permeable al traçat urbà i oberta a la vida social, cultural i econòmica de la ciutat.

imagen con marco
URL
Túnel Chamartín-Atocha 
Una infraestructura clau

És el tercer túnel ferroviari que creua el “cor” de Madrid i el primer d'ample estàndard. Els seus 7,3 km de longitud travessen el centre de la capital a una profunditat mitjana de 45 m… 

Vols saber-ne més? Descobreix-ho aquí.

Nota de premsa

imagen con marco
URL
Declaración sobre la red
Para los años 2023 y 2024
Aprobadas por el Consejo de Administración de Adif el 29 de noviembre de 2022

Últimes notes de premsa

Adif en xifres

11.870

Km
de xarxa ferroviària
1.450
 
Estacions a tot Espanya
38
Terminals
principals de transport de mercaderies

1.737.203

Trens en circulació cada any (2021)
imagen con marco
URL
Seu Electrònica
Administrador d'infraestructures ferroviàries.
Per facilitar les relacions de les persones amb l'Administració, s'ha creat la Seu Electrònica d'ADIF, on podràs realitzar tràmits i consultar l'estat dels teus expedients sense necessitat desplaçar-te a les oficines, per tal d'eliminar esperes i cues innecessàries.

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

Informació d’interès

Els nostres compromisos
Estem preparats per donar una resposta sòlida i eficaç als reptes i desafiaments globals, tant estratègics, com operatius i de negoci que es plantegen en la pròxima dècada.
Transparència
Orientem la nostra gestió des del diàleg amb tots els grups d’interès (usuaris del ferrocarril, operadors ferroviaris, ciutadans, contribuents, proveïdors, inversors, empleats, etc.), per assolir un sistema ferroviari, segur, eficient i sostenible.
Coneix Adif
Som una entitat pública empresarial adscrita al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana que exerceix un paper principal com a dinamitzador del sector ferroviari, fent del ferrocarril el mitjà de transport per excel·lència i facilitant l’accés a la infraestructura en condicions d’igualtat.