Imatge de fons

Consultar el meu viatge

D’una manera senzilla pots buscar la teva
estació i, a més a més, l’estat de la xarxa

Descobreix els nostres serveis

Aplicacion de Adif en tu móvil
Adif en tu móvil
“Adif en tu móvil” et permet veure en temps real la situació dels trens de viatgers.
A més de la informació general, serveis i oferta comercial, cultural i d’oci de les estacions de viatgers.
Per al teu interès.
La informació general relativa a direcció, coordenades GPS, horaris d’obertura, telèfons de contacte amb Adif, ubicació a la ciutat, plànols, aparcaments.
*Para terminales Huawei con sistema operativo Android*

Actualitat

Objetos perdidos: Nuevo servicio para los usuarios​​​​​​​

Aplicación para la búsqueda y localización.
Hemos puesto en marcha un nuevo sistema para la localización de aquellos objetos que el viajero o usuario de una estación piense que ha podido perder durante su viaje o visita a nuestras estaciones.​​​​​​​

Últimas notas de prensa

Enllaços d’interès
Ocupació i Formació
El repte del relleu generacional i la transmissió el coneixement en Adif són una realitat i l’Oferta d’Ocupació Pública el mecanisme per fer-los possible, però sent conscients que la igualtat, la conciliació i el factor humà són l’eix d’una organització orientada al futur.
Comercialització d’immobles
A més d’encarregar-se del trànsit ferroviari, Adif s’ocupa d’altres activitats.Els serveis a viatgers i clients a les estacions o la gestió integral de mercaderies requereixen la gestió d’un patrimoni on la venda, el lloguer o la disposició temporal d’espais són els protagonistes.
Atenció a afectats per atropellaments
Comptem amb un servei d’atenció integral a les víctimes d’atropellaments i els seus familiars l’objectiu dels quals és minimitzar la incertesa generada davant d’una situació d’aquest tipus i oferir una assistència personalitzada que garanteixi una atenció adequada i suport.

Segueix-nos a les nostres xarxes socials