Imatge de fons

Consultar el meu viatge

D’una manera senzilla pots buscar la teva
estació i, a més a més, l’estat de la xarxa

Descobreix els nostres serveis

Adif Acerca se refuerza
​​​​​​​

Este servicio de asistencia a viajeros con discapacidad y movilidad reducida se presta por 600 profesionales en 141 estaciones con tráficos de trenes de alta velocidad, larga y media distancia.
Adif Acerca asistió a 141.411 viajeros en el 1T de 2023: +10,6%, frente a enero-marzo de 2019 (prepandemia); y +46,3% con respecto al 1T 2022. El año pasado, Adif Acerca atendió a 635.185 viajeros.​​​​​​​

Más información en​​​​​​​ Servicio Acerca
Aplicacion de Adif en tu móvil
Adif en tu móvil
“Adif en tu móvil” et permet veure en temps real la situació dels trens de viatgers.
A més de la informació general, serveis i oferta comercial, cultural i d’oci de les estacions de viatgers.
Per al teu interès.
La informació general relativa a direcció, coordenades GPS, horaris d’obertura, telèfons de contacte amb Adif, ubicació a la ciutat, plànols, aparcaments.
*Para terminales Huawei con sistema operativo Android*

Actualitat

Objetos perdidos: Nuevo servicio para los usuarios​​​​​​​

Aplicación para la búsqueda y localización.
Hemos puesto en marcha un nuevo sistema para la localización de aquellos objetos que el viajero o usuario de una estación piense que ha podido perder durante su viaje o visita a nuestras estaciones.​​​​​​​

Últimas notas de prensa

Enllaços d’interès
Ocupació i Formació
El repte del relleu generacional i la transmissió el coneixement en Adif són una realitat i l’Oferta d’Ocupació Pública el mecanisme per fer-los possible, però sent conscients que la igualtat, la conciliació i el factor humà són l’eix d’una organització orientada al futur.
Comercialització d’immobles
A més d’encarregar-se del trànsit ferroviari, Adif s’ocupa d’altres activitats.Els serveis a viatgers i clients a les estacions o la gestió integral de mercaderies requereixen la gestió d’un patrimoni on la venda, el lloguer o la disposició temporal d’espais són els protagonistes.
Atenció a afectats per atropellaments
Comptem amb un servei d’atenció integral a les víctimes d’atropellaments i els seus familiars l’objectiu dels quals és minimitzar la incertesa generada davant d’una situació d’aquest tipus i oferir una assistència personalitzada que garanteixi una atenció adequada i suport.