Embarca't en un nou viatge

A la teua disposició

Com a entitat pública empresarial, ens comprometem amb els ciutadans que els nostres resultats i impactes contribuïsquen, en la major mesura possible, a millorar la vida de les persones. Aquest és el nostre propòsit i el nostre compromís fonamental: treballar cada dia, com a gestors i administradors de la xarxa ferroviària, per a contribuir a millorar la vida de la gent i la relació amb tots vosaltres i, per això, el nostre lloc en internet no podia quedar fora.

En aquest web mostrem què som, què fem i què oferim, però volem aconseguir-ho de forma àgil i, per a això, hem buidat aquest aparador per a recompondre'l, presentar-lo de forma més dinàmica i dotar-lo d'accés a multitud de continguts.

Et convidem a embarcar-te en aquest nou viatge a l'interior d'Adif Alta Velocitat, a navegar per unes noves pàgines que posen a la teua disposició des de la “Declaració sobre la Xarxa”, el document que exposa les característiques de la infraestructura i conté informació sobre les condicions d'accés a aquesta, fins a una galeria d'imatges, sense oblidar els serveis per a clients i proveïdors o la informació per a inversors.

Volem acostar tot Adif-AV als nostres visitants i, per a aconseguir-ho, posem a la teua disposició, a més del menú de navegació i una pàgina d'inici clàssics, altres d'addicionals on localitzar més fàcilment allò que es busca, bé com a persones físiques, bé com a empreses i institucions. Amb això pretenem que l'accés a la informació es realitze en el menor nombre de clics.

El nostre lloc en internet ha oferit un servei excel·lent durant molts anys, però necessitava adaptar-se als requeriments d'una transformació digital que ja és una realitat, a nous dispositius i a majors requeriments dels qui us acosteu a buscar informació en les nostres pàgines.

Agraïm la teua confiança i et presentem un nou web capaç d'adaptar-se a les necessitats dels ciutadans i d'oferir, gràcies a la seua capacitat d'evolució, els serveis que se'ns vagen demanant en un futur.

Unión Europea
Bandera de Europa

Una zona dedicada a la financiación de los Fondos Europeos que además contará con:

  • Con cuatro maquetas de viaductos de la línea de Galicia
  • Un juego con el que “construir infraestructuras” de manera digital, siempre de un modo sostenible y responsable.
Nuevas funcionalidades App de Adif

Presentación de la aplicación "Adif en tu móvil" con nuevas funcionalidades que pronto podrás descubrir.

Liberalización del ferrocarril en España
Momento del debate sobre liberalización del sector ferroviario en España

Charla sobre el primer año de la liberalización del ferrocarril en España.

Participarán en el debate representantes de las distintas empresas operadoras con autorización para la ofrecer servicios de viajeros en nuestra infraestructura.

Proyectos en marcha en el ámbito de las estaciones.
  • Las estaciones del futuro, centros de vida

  • Las estaciones del futuro, nodos de movilidad sostenible

  • ​​​​​​​e.futura, Plan de Transformación Digital de Estaciones de Viajeros

Embárcate en un nuevo viaje

Presentación de las nuevas webs de Adif y Adif AV

També et pot interessar