Projectes

Adif internacional representa l’entitat en fòrums i organismes internacionals

Adif s’ha posicionat com un dels principals experts en el desenvolupament i l’operació de xarxes ferroviàries del món, fet que li ha permès consolidar-se com a proveïdor de serveis assessorant en el desenvolupament de projectes.

De la mateixa manera, Adif ha intensificat la seva cooperació amb empreses privades, per millorar i harmonitzar el nostre procés d’accés a mercats exteriors i també ha consolidat les seves relacions amb les principals associacions empresarials del sector.
Cartera de serveis
Resolem les necessitats de mobilitat ferroviària dels nostres clients mitjançant una cartera de serveis a mida, amb el suport de la indústria ferroviària espanyola.

• Serveis integrals en tota la cadena de valor del ferrocarril.
• Orientació a client.
• Solucions a mida.
• Preus competitius.
• Perspectiva global.
 

Formació
L’àmplia experiència d’Adif ens permet oferir paquets integrals de formació tècnica en àrees com ara seguretat, gestió del trànsit, tecnologia o tècniques operatives i de gestió.
​​​​​​​
  • Seminaris i cursos adaptats a les necessitats del client, a les nostres instal·lacions o a les del client.
  • Seguiment i avaluació de programes de formació.
Assistència operativa i “capacity building”
Adif ofereix assistència de la màxima qualitat des dels primers passos del disseny de la xarxa ferroviària.
  • Desenvolupament institucional: Adif és experta en dissenyar i posar en marxa el marc institucional que permet la implantació d’un sistema ferroviari sostenible i eficient.
  • Assistència tècnica global: definició i desplegament dels processos, procediments de gestió i trànsit, documents tècnics i protocols, sistemes de seguretat i de gestió de qualitat, etc.
  • Transferència de tecnologia: Adif té una cartera de productes tecnològics d’última generació que ens permet proporcionar suport i solucions per a cada repte tècnic.
 
  • Solucions financeres: Adif pot proporcionar la millor solució de finançament de cada projecte.Àmplia experiència en col·laboració publicoprivada.
  • Interim Management: integració plena dels nostres professionals en la seva organització a l’hora d’endegar les mesures requerides.
Assistència tècnica constructiva
Adif ha desenvolupat, tant a Espanya com a l’estranger, infraestructures ferroviàries de primer ordre mitjançant tecnologies d’última generació.
Gràcies a la nostra experiència, Adif s’ha convertit en el millor soci per als països i les empreses ferroviàries interessades a millorar el seu negoci, la qualitat i el rendiment de la xarxa del seu país.
L’oferta d’Adif se centra principalment en la transferència de coneixement als seus clients, des de la planificació, el disseny i la construcció de la infraestructura fins a la fase d’operació i gestió.

Presència d’Adif i Adif Alta Velocidad al món

Mapa mundial para las localizaciones

Obre la informació Índia Estudi de viabilitat del corredor d’alta velocitat Bombai - Calcuta.

Obre la informació Japó Consultoria de tecnologies de canvi d’ample.

Obre la informació Aràbia Saudita / LAV Haramain Participació en el consorci per a la construcció de la segona fase de la línia d’alta velocitat Meca-Medina (450 km) i operació durant 12 anys.

Obre la informació Israel Transferència de coneixements i programes de formació.

Obre la informació Turquia Assessorament per a la posada en servei de les línies d’alta velocitat, seguretat en la circulació, gestió del trànsit, etc.

Obre la informació Egipte Estudi de viabilitat del Corredor d’Alta Velocitat Caire - Luxor, Projecte Twinning (UE) en matèria de seguretat en la circulació.

Obre la informació Ucraïna Adjudicació d’un Projecte Twinning (UE) per a assistència tècnica en matèria de seguretat en la circulació.

Obre la informació Bòsnia Hercegovina Col·laboració institucional per al desenvolupament del marc normatiu.

Obre la informació Polònia Formació en senyalització, circulació i manteniment.

Obre la informació Suècia Consultoria en disseny i desenvolupament de xarxes AV.

Obre la informació Croàcia Consultoria en col·laboracions publicoprivades i finançament d’actuacions. Formació en sistemes de control de trànsit i passos a nivell.

Obre la informació Tunísia Seminaris a experts en matèria de manteniment.

Obre la informació Dinamarca Assistència a Bandenmark per a la implantació d’ERTMS N2.

Obre la informació Marroc Implantació de sistema Da Vinci (gestió de trànsit). Formació en projectes d’AV, ERTMS i operació. Acord en matèria d’estacions.

Obre la informació Veneçuela Seminaris de gestió del trànsit, estacions i management.

Obre la informació Colòmbia Assistència tècnica en operacions i construcció per a la posada en servei i explotació de la línia de mercaderies La Loma - Puerto Santa Marta (230 km).

Obre la informació Perú Millora de sistema d’operacions de l’empresa Ferrocarril Transandino SA (FETRANSA). Formació a PeruRail en senyalització, circulació o manteniment.

Obre la informació Xile Contracte per a provisió de serveis de regulació i gestió del trànsit.

Obre la informació Mèxic Assistència tècnica al tren suburbà de la Vall de Mèxic. Suport a la circulació de trens, normativa de gestió del lloc de control i formació de personal.

Obre la informació Estats Units Texas Alta Velocitat. Col·laboració amb RENFE-Operadora per al desenvolupament de el Projecte Houston-Dallas AV (Texas USA), 385 km de longitud. Cooperació amb NEC Partner Forum, per al desenvolupament del Corredor Nord-est d’alta velocitat. Col·laboració amb la CHSRA (Autoritat per al Desenvolupament de l’Alta Velocitat a Califòrnia).

Obre la informació Argentina Argentina: Formació en Disseny, Construcció, Manteniment i Seguretat de línies ferroviàries.