Embarca’t en un nou viatge

A la teva disposició

Com a entitat pública empresarial, adquirim un compromís amb els ciutadans que els nostres resultats i impactes contribueixin, tant com sigui possible, a millorar la vida de les persones. Aquest és el nostre últim objectiu i el nostre compromís fonamental: treballar cada dia, com a gestors i administradors de la xarxa ferroviària, per contribuir a millorar la vida de la gent i la relació amb tots vosaltres i, per això, el nostre lloc a internet no podia quedar fora.

En aquesta web mostrem el que som, què fem i què oferim, però volem aconseguir-ho de forma àgil, i per això hem buidat aquest aparador per recompondre'l, presentar-lo de forma més dinàmica i dotar-lo d'accés a multitud de continguts.

Et convidem a embarcar-te en aquest nou viatge a l'interior d'Adif Alta Velocitat, a navegar per unes pàgines noves que posen a la teva disposició des de la “Declaració sobre la Xarxa”, el document que exposa les característiques de la infraestructura i conté informació sobre les condicions d'accés, fins a una galeria d'imatges, sense oblidar els serveis per a clients i proveïdors o la informació per a inversors.

Volem apropar tot Adif-AV als nostres visitants i, per aconseguir-ho, posem a la teva disposició, a més del menú de navegació i una pàgina d'inici clàssics, altres d'addicionals on localitzar més fàcilment allò que es busca, bé com a inversors, bé com a empreses i institucions. Amb això pretenem que l'accés a la informació es faci en el menor nombre de clics.

El nostre lloc a internet ha donat un servei excel·lent durant molts anys, però necessitava adaptar-se als requeriments d'una transformació digital que ja és una realitat, a nous dispositius i a més requeriments dels qui us apropeu a buscar informació a les nostres pàgines.

Agraïm la vostra confiança i us presentem una nova web capaç d'adaptar-se a les necessitats dels ciutadans i d'oferir, gràcies a la seva capacitat d'evolució, els serveis que se'ns vagin demanant en un futur.