Política de galetes (“cookies”)

Subtítol sit amet consectetur adipiscing elit.

El lloc web https://www.adifaltavelocidad.es és titularitat de l'Entitat Pública Empresarial ADIF - Alta Velocidad (d'ara endavant, "ADIF AV").
 
Quan visiteu el nostre lloc web, és possible que emmagatzemi galetes al vostre dispositiu que ofereixen informació sobre les vostres preferències de navegació.Les galetes s��n petits arxius que els llocs web descarreguen i emmagatzemen al vostre dispositiu quan accediu a les pàgines digitals. 

La llei ens permet emmagatzemar galetes tècniques al vostre dispositiu, ja que són necessàries perquè funcioni la pàgina web.Els altres tipus de galetes que fem servir són sobre preferències i galetes analítiques i, per fer-les servir, en necessitem el vostre consentiment.                                                      .

Podeu modificar o retirar el vostre consentiment en qualsevol moment des del menú Configurar galetes.

ADIF les fa servir per aconseguir més efectivitat i eficàcia en la prestació dels serveis que ofereix.Els avantatges que comporta l’acceptació de les nostres galetes es tradueixen en un estalvi de temps, ja que, mitjançant l’ús de les galetes, l’usuari no ha de verificar el procés de registre amb caràcter reiteratiu i es personalitzen els serveis, cosa que en facilita la navegació per la pàgina web d’ADIF SV.

Encara que configuréssiu el vostre navegador en el sentit de rebutjar la descàrrega de tots els fitxers de galetes o rebutgéssiu expressament les galetes d’ADIF, l’usuari podrà navegar per la nostra pàgina web amb l’únic inconvenient de no poder participar en tots i cadascun dels serveis oferts que requereixin la instal·lació d’alguna d’aquestes galetes. 

Concretament, l’usuari no podrà utilitzar els serveis per als quals calgui registrar-se, cosa que, a títol d’exemple, inclouria serveis com el d’informació de licitacions, ocupació, o qualsevol altre apartat en què sigui necessària l’autenticació. 

Les galetes que ADIF descarrega en el vostre disc dur s’utilitzen per:
  • Desar les preferències sobre la configuració de galetes.
  • Conservar preferències d’idioma i d’aparició o no dels avisos al web.
  • Mesurar alguns paràmetres de trànsit de xarxa, com les àrees del web www.adif.es més visitades, els filtres de visita utilitzats i altres paràmetres estadístics.
     
Podeu modificar les vostres preferències sobre acceptació de les galetes a través de les opcions del vostre navegador, tot i que les podeu rebutjar en qualsevol moment (llevat de les galetes de caràcter tècnic, que són necessàries per al funcionament de la pàgina web).

Modificar la configuració de les galetes del navegador

L’usuari pot restringir, bloquejar o eliminar les galetes si canvia la configuració del navegador que fa servir. A la funció "Ajuda" de cada navegador s'explica com fer-ho.

•    A Internet Explorer/ EDGE
•    AFirefox
•    A Google Chrome
•    A Opera (en anglès)
•    A Safari

ADIF AV no es fa responsable del contingut de les polítiques de privadesa dels tercers inclosos en aquesta política de galetes.