Multimèdia

Una mostra dels continguts audiovisuals sobre les línies d'alta velocitat (LAV)

Descàrrega, ús i sol·licitud d'imatges

Adif i Adif Alta Velocitat posen a la seua disposició l'arxiu fotogràfic tant històric com actual. Les imatges contingudes en les pàgines de www.adif.es poden ser descarregades lliurement pels usuaris (en baixa o mitjana resolució) únicament amb finalitats sense ànim de lucre.

Per a sol·licitar una imatge en alta resolució, cal indicar quin és el fi últim (si té fins comercials, propagandístics, etc.) i adreçar-se a: comunicacionweb@adif.es.

Totes les imatges formen part dels fons fotogràfics propietat d'ADIF. Tots els drets que no estiguen expressament atorgats per ADIF estan reservats per ADIF.

A l'usar les imatges cal citar-ne la font amb el següent crèdit: Arxiu Adif, Autor: xxxxx (proporcionat per ADIF).

ADIF garanteix que les imatges no violen cap dret d'autor, però no atorga cap dret ni garantia per a l'ús de noms, persones, marques comercials, identitat corporativa, logotips, dissenys, obres d'art o d'arquitectura registrats o no registrats o amb dret d'autor, representats o inclosos en el contingut. El responsable d'obtindre les autoritzacions, si es requereixen, en relació amb l'ús que proposa pel contingut és la persona o organització sol·licitant com a responsable exclusiu.

Cómic

Descarga nuestro cómic para conocer mejor Adif​​​​​​​ y Adif Alta Velocidad

Título
El autor del cómic es Pedro Cifuentes (Burriana, Castellón, 1975), también conocido como @Krispámparo, profesor de Ciencias Sociales que ha desarrollado una reconocida carrera de dibujante. Asegura que no ha sido fácil “plasmar en sólo 16 páginas la dilatada historia del ferrocarril español a través de sus infraestructuras, así como la importante labor que tienen encomendada Adif y Adif Alta Velocidad".