Qui som

Subtítol sit amet consectetur adipiscing elit.

Títol
Adif Alta Velocidad, com a empresa de servei públic, treballa al servei del conjunt de la societat. Per això, ens guia una estratègia que persegueix que els nostres resultats i impactes contribuïsquen, en la major mesura possible, a millorar la vida de les persones. Aquest és el nostre propòsit i el nostre compromís fonamental: treballar cada dia, com a gestors i administradors de la xarxa ferroviària, per a contribuir a millorar la vida de la gent.

La nostra estratègia d'empresa es basa en la responsabilitat que tenim a l'hora de donar resposta als reptes interns i externs d'una manera eficaç, tenint molt present que hem de fer-ho equilibrant en tot moment els aspectes econòmics, socials i mediambientals, per a contribuir així a un model de desenvolupament i progrés que siga realment sostenible.

Propòsit, ambició i principis

Adif AV té encarregada la construcció i gestió de les infraestructures ferroviàries i d'alta velocitat que formen part de la Xarxa Ferroviària d'Interés General de l'Estat. Tenint en compte que aquesta és la nostra activitat principal, i assumint el marc legal que ens és d'aplicació i les polítiques públiques desenvolupades pel Ministeri de Foment, hem definit la nostra visió, missió i valors:
Visió
Ser un referent com a organització focalitzada en la gestió d'infraestructures resilients, sostenibles, segures i intel·ligents que contribuïsquen al nou model de transició ecològica.
Missió
Operar, gestionar i construir una xarxa ferroviària intel·ligent adaptada al nou ecosistema tecnològic, competitiu i sostenible, de manera que es contribuïsca als ODS.
Ambició

Oferir infraestructures resilients per a tota la societat

​​​​​​​
Propòsit

Operar una xarxa ferroviària compromesa amb els ODS

​​​​​​​
Principis
  1. Inclusió i justícia

  2. Prosperitat de les persones

  3. Excel·lència en el servei

  4. Igualtat i transparència

  5. Responsabilitat amb els recursos

  6. Innovació i intraemprenedoria

  7. Capacitat de transformació

Què fem?
administració INFRAESTRUCTURES FERROVIÀRIES
GESTIÓ DE CIRCULACIÓ FERROVIÀRIA
ADJUDICACIÓ OPERADORS FERROVIARIS
cànons per ús
de les infraestructures

Coneix-nos

Imagen del representante
Presidente de la E. P. E. Administrador de Infraestructuras Ferroviarias. Ingeniero de Caminos, Canales y Puertos por la Universidad Politécnica de Valencia.
Òrgans de govern
Segons disposa l'article 21 del Reial Decret 1044/2013, de 27 de desembre, pel qual s'aprova l'Estatut de l'Entitat Pública Empresarial ADIF Alta Velocitat, els membres del Consell d'Administració que assistisquen a les seues sessions no percebran cap remuneració ni compensació econòmica.
Estructura organitzativa