Elcano

Informació i servei al viatger

Elcano és una plataforma que facilita la gestió de la informació en una xarxa ferroviària completa i permet distribuir en temps real la informació als viatgers, des d'abans que comencen el viatge fins que arriben a la destinació.

Permet, de manera senzilla, la gestió de la informació de trànsit ferroviari, el monitoratge dels sistemes d'anunci i els sistemes de control de l'estació, així com controlar la distribució de la informació al viatger. Això permet augmentar la qualitat del servei oferit i la qualitat de la informació proporcionada en tota la xarxa d'estacions.

Elcano Rail

Elcano Rail fa el seguiment de la posició i l'estat de les circulacions a partir de la planificació ferroviària i de la informació obtinguda en temps real procedent del sistema de regulació i senyalització.

Elcano Rail proporciona informació de la xarxa completa d'ADIF, alta velocitat i xarxa convencional.

 

 

Elcano Info

Elcano Info és el sistema que informa els viatgers a les estacions per mitjà de la megafonia i els dispositius visuals (panells, videowalls i monitors).

Elcano Info actualment està donant servei a més de 340 estacions.

 

 

 

Elcano View

Elcano View és el sistema que visualitza en temps real l'estat dels elements de la xarxa, la posició i l'estat de les circulacions, en mapes georeferenciats i en sinòptics detallats.

Elcano View proporciona informació detallada d'estat de la infraestructura i la posició de les circulacions sobre la xarxa convencional i d'alta velocitat.

 

 

Elcano Near

Elcano Near permet informar de les circulacions de trens pròximes en monitors que es poden desplegar a centres comercials, hotels, aeroports. Només s'ha de tindre accés a internet.

Elcano Near, amb dispositius als principals aeroports espanyols.

 

 

Elcano APP

Elcano APP posa al teu abast, en el teu mòbil, tota la informació de l'estat de la xarxa i les circulacions, permet que l'usuari faça consultes sota demanda així com subscripcions sobre un tren o trajecte entre dues estacions.

Elcano App, amb més de 30.000 usuaris actius/diaris.

 

 

Elcano Domo

Elcano Domo millora la gestió i l'ús dels sistemes de les estacions (il·luminació, climatització, etc.). Utilitza la informació dels passos de les circulacions per l'estació per a optimitzar l'ús d'aquests sistemes.

Elcano Domo monitora i controla més de 1200 dispositius i gestiona de manera automàtica estacions sense personal.

 

 

Producte desenvolupat i comercialitzat per:

 

Elcano és un producte d'Adif desenvolupat i comercialitzat per Elecnor Deimos

 

També et pot interessar