Propostes d'idees i projectes

Subtítol sit amet consectetur adipiscing elit.

Procediment

Sabem que ningú no innova sol, per la qual cosa hem habilitat una porta perquè qualsevol persona o entitat puga fer-nos arribar les seues propostes d'innovació ferroviària. Ha de tractar-se d'idees o projectes que tinguen aplicació en la infraestructura que gestiona Adif, fins i tot de manera indirecta. No és una via per a presentar productes comercials. Totes les propostes d'idees que ens arriben s'analitzaran d'acord amb el sistema de gestió d'R+D+I d'Adif, certificat per la norma UNE 166002.

Hi ha dues formes d'enviar-nos-en una proposta:

  1. Per correu electrònic, a l'adreça innovacion@adif.es, en el qual expliques qui eres, en què consisteix la teua proposta, quina aplicació tindria en Adif i quins avantatges creus que en reportaria la implementació. Deixa'ns una manera de contacte perquè puguem justificar la recepció de la teua proposta, demanar-te'n més informació si és necessària i mantindre't informat de com avança el procés.
  2. Emplenar el qüestionari que s'obri amb aquest enllaç i respondre a totes les preguntes de manera clara i concisa perquè puguem comprendre bé la teua proposta:  

    OBRIR QÜESTIONARI

Pots fer-nos-en qualsevol pregunta o consultar-nos qualsevol dubte per correu, en:  innovacion@adif.es.

Les teues dades personals s'incorporaran a un fitxer titularitat d'Adif la finalitat del qual és possibilitar l'accés als serveis oferits per mitjà de la pàgina web www.adif.es.