Contacte

Bústia de contacte i informació addicional

Important!

  • Aquest formulari, així com els contactes de la informació addicional que el segueix, no tenen la condició de “registre electrònic”, per la qual cosa la presentació d'escrits a través del formulari no produirà cap tipus d'efecte jurídic.
  • Els correus dirigits ací seran només per a formular comentaris i consultes generals i no es consideraran, en cap cas, una presentació oficial, per la qual cosa no requeriran resposta en aquest sentit.
  • Si aquest és el cas, s'ha d'utilitzar la Seu Electrònica d'ADIF (https://sede.adif.gob.es/), en la qual, entre altres tràmits, n'existeix un de genèric per a la “Presentació de sol·licituds, escrits i comunicacions (Instància General)”.

Informació general i per a l'usuari del transport ferroviari

A través de la bústia de comunicació web es tramiten els suggeriments cap a l'àrea d'Adif competent per a atendre l'assumpte del seu contacte. Seleccione en el formulari l'àrea “Bústia de Comunicació Web” per a dirigir-s'hi.

També pot contactar directament amb els departaments següents:

Servei d'atenció telefònica a víctimes i familiars per atropellament.

Contacte d'atenció a les persones afectades per atropellaments i els seus familiars en qualsevol punt de la xarxa ferroviària administrada per Adif.

Telèfon: 900 10 40 40

Atenció a empreses ferroviàries

Locals i estands comercials a estacions

Rodatges i relacions amb els mitjans de comunicació

Atenció a mitjans de comunicació i sol·licituds d'autorització d'enregistrament o presa de fotografies, amb caràcter professional (rodatges) o informatiu (premsa i mitjans informatius).

Zones d'afecció del ferrocarril. Autoritzacions, zona de domini públic i línia límit d'edificació

Per a dur a terme qualsevol obra o activitat a les zones pròximes al ferrocarril o procedir a la reducció de la zona de domini públic o de la línia límit d'edificació és necessària l'autorització d'Adif.

Línies convencionals

Serveis logístics

Altres contactes