Localitzacions per a rodatges

Treballs cinematogràfics o televisius, espots, documentals…

Títol
Si necessites fer enregistraments o fotografia per a treballs professionals (rodatges cinematogràfics o televisius, espots…) o d'investigació (sobre innovació, tecnologia, enginyeria ferroviària…) posem a la disposició de ciutadans i empreses una varietat d'espais en les nostres instal·lacions que et poden interessar.

Cercador d'espais per a rodatges

Tarifes i condicions

Sol·licitud d'espai i més informació

Si tens interés en un dels nostres espais per a rodatges i vols sol·licitar-lo o ampliar-ne informació, contacta amb nosaltres

Notícies

Víctor Erice va triar l'estació de Segovia Guiomar per a la seua última pel·lícula
El cèlebre director de cinema espanyol Víctor Erice va rodar en una de les andanes de l'estació de Segovia Guiomar algunes imatges del seu últim llargmetratge titulat “Cerrar los ojos”. El film va ser preseleccionat per l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques per als Oscar. 

“Las chicas del cable” van gravar l'últim episodi de la sèrie a Algodor
El rodatge en la històrica estació d'Algodor, situada al terme municipal d'Aranjuez (Madrid), es va allargar durant una setmana completa i s'hi va utilitzar material del Museu del Ferrocarril de Madrid. La sèrie va rebre el Premi Ondas Nacional de televisió a la millor sèrie de ficció d'emissió en línia.   

L'estació d'Algodor també apareix en la sèrie “30 Monedas”
El director de cinema Álex de la Iglesia va rodar part de la sèrie “30 Monedas”, disponible en la plataforma HBO, en les instal·lacions d'Adif a Algodor. El rodatge va tindre lloc durant la matinada. També es van gravar imatges dels actors protagonistes eixint de l'estació de Madrid Puerta de Atocha Almudena Grandes. 

“La voz del sol” va utilitzar la infraestructura d'Adif a La Sagra (Toledo) 
El rodatge es va dur a terme en un pas a nivell situat en la línia ferroviària que uneix Villaluenga, Yuncler i Algodor, a la comarca de La Sagra, un calorós dia del mes de juny. Dirigida per Carol Polakoff i protagonitzada per Carmen Machi i Karra Elejalde, “La voz del sol” es va estrenar el passat 22 de setembre a Espanya. 

“La red púrpura” va desplegar un complicat rodatge a l'estació d'Atocha
L'equip de Diagonal TV va convertir l'estació de Madrid Puerta de Atocha Almudena Grandes en un dels escenaris de la sèrie “La red púrpura”, segona part de “La novia gitana”, basada en la saga literària de Carmen Mola. A causa de les necessitats del servei ferroviari, la gravació va haver de fer-se de matinada, amb l'estació tancada al públic.

L'estació de Barcelona França, escenari de l'últim espot de Sennheiser
La coneguda marca de tecnologia de so va decidir rodar el seu últim anunci publicitari d'auriculars sense fils al vestíbul de la monumental estació de Barcelona França. Els professionals que ho van fer possible van aprofitar l'encant que té la llum natural que entra per les seues excepcionals vidrieres.

Veure anunci
Responsive Image


La sèrie “Jaguar” es va gravar en el baixador de Villaseca de la Sagra i en l'estació de Mocejón
El rodatge va tindre lloc durant dos dies consecutius i també va comptar amb la participació d'un tren de l'empresa ALSA. Ambientada en l'Espanya dels anys 60, “Jaguar” narra la història d'una supervivent de l'Holocaust que s'uneix a un grup d'espies per a venjar-se dels nazis que es van ocultar en el país després de la Segona Guerra Mundial.

El curtmetratge "Normal" va portar la música i el ball a l'estació de Chamartín

La productora Nylon Brandlasticidad va gravar el seu curtmetratge musical titulat “Normal” aprofitant un espectacular capvespre del mes de juny a l'exterior de l'estació de Madrid Chamartín Clara Campoamor, amb vista sobre el skyline de Madrid, i en una de les andanes.

Veure vídeo

Responsive Image

La sèrie “Hasta el cielo” va triar el Centre Logístic de Madrid Abroñigal

El director Daniel Calparsoro va tornar a triar el Centre Logístic de Madrid Abroñigal per a rodar la seua última sèrie “Hasta el cielo”. En aquesta ocasió, l'acció va tindre lloc en l'aparcament de camions de la terminal i el rodatge es va dur a terme de matinada.


L'estació de Vilagarcía de Arousa va acollir el rodatge de la pel·lícula "Matria"

La productora Matriuska va rodar durant una jornada completa en l'estació de Vilagarcía de Arousa diverses escenes del primer llargmetratge d'Álvaro Gago, “Matria”, protagonitzat per María Estévez i estrenat en el Festival de Cinema de Berlín.


Gadis va escollir l'estació de Ferrol per al seu últim espot

L'estació d'Adif de Ferrol apareix en l'anunci “¡Vivamos como galegos!”, amb el qual la marca de supermercats Gadis tracta de llançar un missatge d'optimisme als més joves.


“Traitors Espanya” es va rodar en les estacions de Sigüenza i Paracuellos de Sabiñán

El nou reality show que pot veure's en la plataforma HBO Max va gravar imatges dels seus concursants a bord d'un tren que va fer un viatge entre les estacions de Paracuellos de Sabiñán (Saragossa) i Sigüenza (Guadalajara). 


Responsive Image
Adif col·labora amb les institucions i el sector audiovisual per a fomentar els rodatges a Madrid

Adif va assistir el passat mes de juny al III Afterwork organitzat per la Madrid Film Office amb la finalitat de fomentar la col·laboració publicoprivada i donar suport a la indústria audiovisual. A la trobada, celebrada en la terrassa del Hard Rock Hotel Madrid, hi van acudir més de 300 professionals del sector, gestors d'espais i serveis, i representants institucionals. 
 
Veure notícia

Contacta amb nosaltres
Rodatges