Reptes

Subtítol sit amet consectetur adipiscing elit.

Títol
La innovació en un món globalitzat i un entorn competitiu ha evolucionat cap a un model en el qual es busca talent i innovació més enllà dels límits de la mateixa organització. Per aquest motiu, Adif i Adif AV vol fomentar la resolució de problemes propis de l'explotació i el manteniment de les infraestructures ferroviàries, de manera que es potencie i es desenvolupe nous productes, serveis i solucions mitjançant la publicació de reptes.
El mapa de retos de innovación es el documento que recoge los aspectos en los que Adif concentra la innovación para buscar esas soluciones, y se puede descargar mediante este enlace:  
 

MAPA DE RETOS DE INNOVACIÓN

Dins d'aquest marc global, l'objectiu estratègic de la innovació permet compartir amb l'exterior els Reptes d'interés per a Adif i Adif AV. Els reptes són desafiaments davant dels quals Adif busca una solució, siga un nou producte o tecnologies alternatives o complementàries. A més, aquests reptes es troben alineats amb el Pla estratègic 2030, que s'estructura en quatre pilars bàsics: seguretat, servei, sostenibilitat i orientació a resultats, entorn dels quals es concentren els aspectes més rellevants dels nostres resultats i els impactes per als nostres grups d'interés.

RETO DE SOSTENIBILIDAD: PROYECTO FCH2RAIL

Reptes llançats amb termini de presentació de propostes tancat:

Instruccions generals de les consultes preliminars del mercat per a la solució de reptes d'innovació d'Adif i Adif AV