Espais disponibles

Subtítol sit amet consectetur adipiscing elit.

Títol
Les estacions són llocs que van més enllà del simple fet de pujar a un tren o baixar-ne o d’esperar algú que vingui de viatge. Són un punt de trobada en activitat constant on es pot des d’instal·lar un estand i distribuir publicitat fins a visitar una exposició, fer compres, instal·lar-hi un negoci, assistir a concerts o conferències o convertir-los en el set de rodatge d’una pel·lícula.
Disposa d’un cercador que facilita la localització d’espais i immobles disponibles en venda o lloguer. En pot trobar més informació a la secció Comercialització d’immobles.

Licitacions públiques de lloguer d'espais a les estacions

Títol
Mitjançant licitació pública, Adif lloga espais a les estacions de viatgers per a l'explotació de diverses activitats.

Si està interessat en una o diverses licitacions, també pot emplenar el formulari de registre per rebre notificacions i actualitzacions del procés de licitació.

Registre de sol·licitud de notificacions

Si està interessat en una o diverses licitacions de lloguer d'espais a les estacions i desitja rebre notificacions relatives al procés de licitació, pot emplenar aquest formulari, indicant-hi el núm. d'expedient, i ens posarem en contacte amb vostè per comunicar-li les actualitzacions que puguin produir-se durant el procés.

Estands i altres espais a les estacions

Les estacions d’Adif són espais vius, lluminosos, cèntrics i peculiars, adequats per a accions i activitats espectaculars. Fires, exposicions, estands, promocions, rodes de premsa, concerts, espectacles, etc. Els nostres espais no posen límits a la seva imaginació.

Més informació
Preus i condicions en zones comunes en estacions

Preus i condicions

Per a més informació i contractació: 

Títol fragment

Estands

Són espais per a la promoció de productes i serveis, o bé per a la captació de socis o clients, sempre que no es faci cap contraprestació econòmica a l’estand.

Espais singulars (fires, esdeveniments, altres canals)

A les estacions i el seu entorn disposem d’espais de grans dimensions apropiats per a fires, esdeveniments, reunions, espectacles, proves de conducció, rodes de premsa, concerts… Els nostres espais exclusius no posen límits a la seva imaginació.

Altres possibilitats

A les estacions de viatgers d'Adif, hi pot lliurar fullets i mostres, fer enquestes o muntar un carret/quiosc de venda a l'andana

Altres activitats

Estació oberta
Aquest programa és l’eina per coordinar i desenvolupar iniciatives culturals, socials i mediambientals a les estacions ferroviàries gestionades per Adif, sempre sota criteris de responsabilitat social i sense finalitats comercials
Punts de recàrrega elèctrics
Implantació de punts de recàrrega/ferrolineres
Fotografia i treballs audiovisuals
Realització de fotografies o treballs audiovisuals a les estacions o altres instal·lacions d’Adif
Localitzacions per a rodatges

Adif posa a disposició de tots els interessats un catàleg d’espais, mitjançant el qual es pot fer una cerca, per tipologia, ubicació geogràfica i diverses etiquetes, de l'espai que es necessita per a cadascun dels projectes.

Actius per al desenvolupament
Una iniciativa d’Adif per impulsar la recuperació d’actius ferroviaris en desús, convertint-los en recursos per a la generació de desenvolupament i ocupació en les zones d’Espanya que més ho necessiten.

El programa mira de contribuir a la resposta que requereix el repte de la despoblació rural a Espanya.
En aquest vídeo mostrem les diferents possibilitats que les empreses i els emprenedors tenen per publicitar o comercialitzar els seus productes i serveis a les estacions de viatgers d’Adif

Accions i campanyes publicitàries a les estacions

Les estacions d'Adif, per la seva ubicació cèntrica a les ciutats, són l'aparador ideal per desenvolupar accions i campanyes publicitàries. Més informació a https://global.com/es/contacta/