vialia

Subtítol sit amet consectetur adipiscing elit.

Títol
vialia és una estació que pertany a Adif, amb altes prestacions en infraestructures, serveis ferroviaris i comercials, sostenible econòmicament i mediambientalment, integrada a la ciutat, compatible amb el comerç urbà, que satisfà les necessitats dels usuaris del ferrocarril, operadors, clients, ciutat i societat en general.
És un concepte d’estació que vincula els serveis ferroviaris amb el comerç, l’oci i la cultura amb una imatge innovadora, dinàmica, moderna i creativa, cosa que configura un tot homogeni en benefici de l’entorn i la ciutat.Actualment, vialia està implantada en cinc estacions: Albacete, Bilbao, Màlaga, Pontevedra i Vigo (en construcció)
Responsive Image

Títol fragment

En sis grans estacions

La marca vialia està implantada en 5 grans estacions, que són centres neuràlgics de la ciutat, i aviat s’inaugurarà a Vigo la sisena estació amb aquesta marca comercial d’Adif.

Amb un total de 282 locals

que inclouen les firmes comercials més representatives en l’àmbit local, nacional o internacional.

I una superfície total disponible de 122.798 m²

SBA (superfície bruta llogable en metres quadrats)

Detall de les estacions vialia

Accions promocionals

 vialia ESTACIÓN DE AB​​​​​​​​​​​​ANDO INDALECIO PRIETO

BAILE VERMUT​​​​​

vialia ESTACIÓN DE ABANDO INDALECIO PRIETO te invita a disfrutar de Bailes de Salón con el “CLUB BILBO ARETOKO DANTZA TARA” en el vestíbulo de andenes.

 

Como todos los primeros domingos de cada mes, excepto julio, agosto y septiembre, el vestíbulo de andenes de vialia ESTACIÓN DE ABANDO INDALECIO PRIETO se transforma de nuevo en un improvisado escenario de bailes de salón entre las 12:00  y las 14:00

 

¡Os esperamos!

Responsive Image
Responsive Image

vialia ESTACIÓN DE SALAMANCA

 

POP UP STORE

 
Nuevo modelo de alquiler "Tienda efímera". Se podrá contratar el espacio por: un día, un fin de semana.... y hasta un mes máximo.

Consultar condiciones en:
infovialia@grupofissa.com
 


Te traemos el arte... ¡VÍVELO!

​​​​​​​
Adíf y la Facultad de Bellas Artes de la Universidad de Salamanca colaboran en una inciativa de para potenciar la actividad cultural del centro vialia de Salamanca y poner al alcance de los ciudadanos un nuevo lugar de encuentro para el arte y la cultura.
​​​​​​​
Con esta iniciativa, Adif y la USAL promueven el conocimiento y el acceso de la ciudadanía al arte contemporáneo en sus diversas manifestaciones, a través de un programa continuado de exposiciones temporales realizadas por el alumnado de la Facultad de Bellas Artes en el que participan 18 estudiantes con una muestra de trabajos de diseño que se materializa con 18 catálogos de prestigio
​​​​​​​
​​​​​​​El centro vialia ESTACIÓN DE SALAMANCA acogerá durante los próximos años muestras periódicas con trabajos artísticos realizados por alumnos de la Facultad de Bellas Artes. Las exposiciones se inician con la muestra “Catálogos de lujo”

              vialia ESTACIÓN DE SALAMANCA

Responsive Image
Responsive Image

Otras acciones promocionales:

​​​​​​​

Próximamente

Enllaços directes a centres vialia

Les estacions acullen múltiples espais per a la celebració de fires, exposicions i certàmens, de manera que es converteixen en àmbits ideals per presentar un esdeveniment i tot allò que la seva imaginació pot crear. Per la seva situació en el centre neuràlgic de les ciutats i en edificis d’una gran riquesa arquitectònica, es converteixen en el punt de trobada idoni per a l’intercanvi d’idees.

  • Conferències
  • Seminaris
  • Trobades
  • Certàmens
  • Exposicions publicitàries
  • Campanyes promocionals
  • Actuacions lúdiques
  • Concerts
  • Espectacles
  • Balls​​​​​​​​​​​​​​

Espais disponibles