Proposta d’idees i projectes

Subtítol sit amet consectetur adipiscing elit.

Procediment

Sabem que ningú no innova sol, per això hem habilitat una porta perquè qualsevol persona o entitat pugui fer-nos arribar les seves propostes d’innovació ferroviària.Han de ser idees o projectes que tinguin aplicació en la infraestructura que gestiona Adif, fins i tot de manera indirecta.No és una via per presentar productes comercials. Totes les propostes d’idees que ens arribin s’analitzaran d’acord amb el sistema de gestió d’R+D+I d’Adif, certificat per la norma UNE 166002.

Hi ha dues maneres d’enviar-nos una proposta:

  1. Per correu electrònic, a l’adreça innovacion@adif.es, explicant-nos qui ets, en què consisteix la teva proposta, quina aplicació tindria a Adif i quins avantatges creus que tindria la seva implementació. Deixa’ns una forma de contacte perquè puguem confirmar la recepció de la teva proposta, demanar-te més informació si fa falta i mantenir-te informat de l’avenç del procés.
  2. Emplenar el qüestionari que s’obre amb aquest enllaç i respondre totes les preguntes d’una manera clara i concisa perquè puguem entendre bé la teva proposta: 

    OBRIR EL QÜESTIONARI

Pots fer-nos qualsevol pregunta o consultar-nos qualsevol dubte per correu, a: innovacion@adif.es.

Les teves dades personals s’incorporaran a un fitxer titularitat d’Adif que té la finalitat de possibilitar l’accés als serveis oferts a través de la pàgina web www.adif.es.