Reptes

Subtítol sit amet consectetur adipiscing elit.

Títol
La innovació en un món globalitzat i en un entorn competitiu ha evolucionat cap a un model en el qual es busca talent i innovació més enllà dels límits de l’organització mateixa. Per aquest motiu, Adif i Adif AV vol fomentar la resolució de problemes propis de l’explotació i el manteniment de les infraestructures ferroviàries potenciant i desenvolupant productes, serveis i solucions nous mitjançant la publicació de Reptes.
El mapa de retos de innovación es el documento que recoge los aspectos en los que Adif concentra la innovación para buscar esas soluciones, y se puede descargar mediante este enlace:  
 

MAPA DE RETOS DE INNOVACIÓN

Dins d’aquest marc global, l’objectiu estratègic de la innovació permet compartir amb l’exterior els Reptes d’interès per a Adif i Adif AV. Els Reptes són desafiaments davant dels quals Adif busca una solució, sigui un nou producte o tecnologies alternatives o complementàries. A més a més, aquests Reptes es troben alineats amb el Pla estratègic 2030, que s’estructura en quatre pilars bàsics: Seguretat, Servei, Sostenibilitat i Orientació a resultats, al voltant dels quals es concentren els aspectes més rellevants dels nostres resultats i impactes per als nostres grups d’interès.

RETO DE SOSTENIBILIDAD: PROYECTO FCH2RAIL

Reptes llançats amb termini de presentació de propostes tancat:

Instruccions generals de les consultes preliminars de mercat per a la solució de reptes d’innovació d’Adif i Adif AV