Sostenibilitat social

Promoció de la igualtat de gènere i la diversitat

Adif Alta Velocidad assumeix un fort compromís empresarial amb la igualtat de gènere i, per això, la situa dins les seves prioritats en l’àmbit de la gestió de persones, la cultura corporativa i el compromís social.

1>2>3>4>Adif Alta Velocidad treballa de manera decidida per eliminar barreres i aconseguir la igualtat plenament efectiva amb un horitzó del 2030.Les dones estan infrarepresentades en tots els col·lectius professionals, especialment en els llocs relacionats amb funcions operatives vinculades a professions històricament masculinitzades; però també estan infrarepresentades, tot i que significativament menys, en llocs d’estructura de direcció, on les dones amb prou feines arriben al 29% del total de professionals d’Adif Alta Velocidad.

1>2>3>4>5>6>7>8>9>L’aposta per una empresa diversa i inclusiva, en la qual la igualtat sigui una realitat, es materialitza en les següents iniciatives:

  • 1>2>3>4>5>6>7>8>9>10>Declaració d’igualtat d’oportunitats per a homes i dones del sector del transport. Women in transport.
  • 3>4>5>6>7>8>9>10>Participació a Target Gender Equality del Pacte Mundial de les Nacions Unides.
  • Socis de la Xarxa Empresarial per la Diversitat i Inclusió LGTBI REDI Associació que vol fomentar un ambient inclusiu i respectuós en les organitzacions i empreses