Activitat internacional

d’Adif Alta Velocidad i Adif

Título
L’activitat d’Adif Alta Velocidad i Adif en la seva dimensió internacional es materialitza, entre altres activitats, en:
​​​​​​​
  • La nostra presència en fòrums i organismes internacionals.
  • Col·laborem en la millora de les connexions europees.
  • Assessorem empreses i administradors d’infraestructures.
  • Préstecs Formació, Assistència operativa i “capacity building”.
Totes dues entitats, tant Adif Alta Velocidad com Adif, són partícips d’aquesta activitat internacional.
Tota la informació de servei i actualitat està disponible al web d’Adif a la qual es pot accedir a través d’aquest enllaç:

Presència d'Adif Alta Velocidad i Adif al món

Mapa mundial para las localizaciones

Obre la informació Japó Consultoria de tecnologies de canvi d’ample.

Obre la informació Aràbia Saudita / LAV Haramain Participació en el consorci per a la construcció de la segona fase de la línia d’alta velocitat Meca - Medina (450 km) i operació durant 12 anys.

Obre la informació Israel Transferència de coneixements i programes de formació.

Obre la informació Turquia Assessorament per a la posada en servei de les línies d’alta velocitat, seguretat en la circulació, gestió del trànsit, etc.

Obre la informació Egipte Estudi de viabilitat del corredor d’Alta Velocitat Caire - Luxor, Projecte Twinning (UE) en matèria de seguretat en la circulació.

Obre la informació Ucraïna Adjudicació d’un Projecte Twinning (UE) per a l'assistència tècnica en matèria de seguretat en la circulació.

Obre la informació Bòsnia Hercegovina Col·laboració institucional per al desenvolupament del marc normatiu.

Obre la informació Polònia Formació en senyalització, circulació i manteniment.

Obre la informació Suècia Consultoria en disseny i desenvolupament de xarxes AV.

Obre la informació Croàcia Consultoria en col·laboracions publicoprivades i finançament d’actuacions.Formació en sistemes de control de trànsit i passos a nivell.

Obre la informació Tunísia Seminaris a experts en matèria de manteniment.

Obre la informació Dinamarca Assistència a Bandenmark per a la implantació d’ERTMS N2.

Obre la informació Marroc Implantació del sistema DaVinci (gestió de trànsit).Formació en projectes d’AV, ERTMS i operació.Acord en matèria d’estacions.

Obre la informació Veneçuela Seminaris de gestió del trànsit, estacions i management.

Obre la informació Colòmbia Assistència tècnica en operacions i construcció per a la posada en servei i l'explotació de la línia de mercaderies La Loma - Puerto Santa Marta (230 km).

Obre la informació Perú Millora del sistema d’operacions de l’empresa Ferrocarril Transandino, SA (FETRANSA).Formació a PeruRail en senyalització, circulació o manteniment.

Obre la informació Xile Contracte per a la provisió de serveis de regulació i gestió del trànsit.

Obre la informació Mèxic Assistència tècnica al tren suburbà de la vall de Mèxic.Suport a la circulació de trens, normativa de gestió del punt de control i formació de personal.

Obre la informació Estats Units Texas Alta Velocitat.Col·laboració amb RENFE-Operadora per al desenvolupament del Projecte Houston-Dallas AV (Texas USA), 385 km de longitud.Cooperació amb NEC Partner Forum per al desenvolupament del corredor Nord-est d’alta velocitat.Col·laboració amb la CHSRA (l'Autoritat per al Desenvolupament de l’Alta Velocitat a Califòrnia).