Informació sobre sostenibilitat

Subtítulo sit amet consectetur adipiscing elit.

Título
Adif Alta Velocidad ha evolucionat d’un model d’empresa en el qual la responsabilitat social corporativa tenia un paper rellevant —però complementari i de vegades separat de l’estratègia de l’entitat—, a un model en el qual l’estratègia de responsabilitat corporativa i sostenibilitat és equivalent a l’estratègia empresarial. D’aquesta manera, el conjunt de l’estratègia i les operacions de l’entitat s’han de basar en la nostra responsabilitat com a empresa davant la societat per contribuir, d’aquesta manera, a un model de desenvolupament que sigui realment sostenible.

Adif Alta Velocidad, en la seva activitat, mira de contribuir a la millora constant de l’entorn i el benestar socioeconòmic incorporant, a la seva línia d’actuació, els valors que han d’orientar les seves decisions estratègiques i incorporant-los al seu model de gestió.
Per a Adif Alta Velocidad, el respecte a l’entorn durant l’execució de les activitats que porta a terme es troba clarament identificat en la Visió, la Missió i els Valors que ha definit l’entitat, en el context del Pla Estratègic 2030

Els sistemes de gestió ambiental estan certificats d’acord amb la norma ISO 14.001.
 
La protecció de l’entorn s’ha convertit en una prioritat per a Adif Alta Velocidad i suposa una part molt rellevant de l’esforç tècnic i econòmic que està fent per adaptar la seva gestió i els seus serveis ferroviaris a les noves necessitats i demandes amb criteris de qualitat i excel·lència mediambientals.

Informe Anual de Bons Verds 2020
 
Els nostres inversors ja poden consultar al web d’Adif Alta Velocidad l’informe relatiu a l’emissió fet el passat febrer del 2020.
Altres informes Anuals de Bons Verds

Resum de Projectes Finançats amb Bons Verds: Quadre Resum de Projectes Finançats amb Bons Verds.

Informe Anual Bons Verds 2018.

Informe Anual Bons Verds 2018.
Informe Anual Bons Verds 2019.
imagen con marco
Adif Alta Velocidad

Segunda Opinión

Green Finance Second Opinion.
CICERO Shades of Green finds the governance procedures in ADIF-Alta Velocidad’s framework to be Excellent.
També et pot interessar